3 Haziran 2015 Çarşamba

Evlerimize Yazı Getiren Süsler Yapalım

Haziran ayına girmemiz sebebi ile artık yaz mevsimine de resmi olarak girmiş bulunuyoruz. Burada hava yağışlı ama o da olağan kırkikindi yağmurları sebebi ile oluyor diye düşünüyorum ya da kendimi avutuyorum. :) Neyse yağsın ki  meyve ve sebze çok olsun. Hobi bahçesinde yetişen biberimiz, domatesimiz bol olsun ve sonrasında menemen ve kısır sefamız eksik olmasın. :))

Yaza girdik evimize de bu havayı yansıtmasak olmaz dimi? Deniz kenarında oturan ya da denize ulaşımı kolay olanlar kesinlikle boş oturmasınlar , evlerine birer süs yapsınlar. Şöyle sahil boyu dolaşırken ellerine de bir poşet alsınlar ve deniz kabuğu, taş, tahta parçası, kum toplasınlar. Her biri elişi malzemesidir unutmayın ! :) Çuval bezi, file, kalın denizci ipi, kenevir ipi gibi malzemeler de yaz temasında kullanabileceğiniz diğer malzemeler. 
Peki sonra bunlardan neler mi yapılır ? Buyrun fotoğraflara bakın....Zorluk derecelerine göre farklı farklı örnekler eklemeye çalıştım. Kimisinde boya, delme kimisinde ise sadece yapıştırma gerektiren işler var. İllaki yapabileceğiniz birşeyler çıkar ya da bir fikir verir. Boş durmak yok.
Sevgiler ! :)

Kaynak: Pinterest/ Cicideko/ Elişi Fikirleri





























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş