9 Ekim 2015 Cuma

Cicideko Kendin Yap (DIY): Mum Üzerine Peçete Dekupajı Yapılışı/ Napkin Decoupage On Candle Tutorial



Zor olmayan, çok malzeme gerektirmeyen ve de çok harcama yapmaya gerek duyulmayan basit elişlerinden birisi peçete dekupajı. Sadece yapıştırma aşamasında dikkat gerektiren ama kumaş, sepet, sabun, taş, mum, kutu, şişe gibi bir sürü objeye uygulanabilen bir çalışma. 

Peçete dekupajını evde ara ara basit değişiklikler yapmak için uygulamayı seviyorum. Bugün de bu dekupaj çalışmasını yaptım. Çok basit bir uygulama. Herkesin bir hobisi rahatladığı bir uğraşının olması gerektiğini düşünüyorum. Bu da öyle herkesin biraz dikkat ederek yapabileceği bir çalışma bence. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey peçetenin tek katını kullanmak ve de peçeteyi yapıştırırken kırışmasını engellemek için kısım kısım tutkalı uygulamak  gerekiyor.


I think napkin decoupage is one of the cheapest and easy crafting technique. At this crafting work the most challenging thing is applying the glue on napkin carefully and gradually. 
Today I applied decoupage to a candle and stones. Especially I liked the decoupaged stones a lot.I put the stones to the flowerpots. I like making little things for the home ! :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Paylaş